X

Таблиця бундесліги Німеччини та найкращі гравці

09:23 04.12
Вже сьогодні відбудеться головний матч футбольного чемпіонату Німеччини – і головне протистояння цього знаменитого турніру.
У матчі зійдуться багаторічний чинний чемпіон "Баварія" та її постійний переслідувач та опонент - дортмундська "Борусія". Наразі таблиця бундесліги показує невеликий розрив між командами – 1 очко. Однак у разі перемоги "Борусія" стане лідером і все буде відкладено на матч другого кола.
До цієї гри дуже доречно одужав головний гравець дортмундської команди - норвежець Ерлінг Холланд, який забиває більше гола за гру. Така ж сама статистика у його суперника у складі "Баварії" - поляка Роберта Левандовського.
Цього сезону він знову може виграти приз найкращому бомбардиру Бундесліги.
У матчі поляк матиме додаткову мотивацію - цього тижня він посів лише друге місце у голосуванні на приз "Золотий м'яч" - найкращому гравцю планети і, напевно, хоче компенсувати свою злість. Раніше він грав за Дортмунд, а зараз регулярно йому забиває.
Фаворитом вважається "Баварія" - з сильнішим та стабільнішим складом, проте за 90 хвилин може трапитися усе.
Осічки на одного з лідерів чекають переслідувачі - перш за все, леверкузенський "Байєр", який може підібратися до грандів на відстань однієї перемоги і спробувати хоч раз виграти чемпіонат Німеччини. Команда відома своїм неймовірним невезінням у вирішальних зустрічах.
Поряд із "Байєром" йде сенсаційний "Уніон" з Берліна - який стає головною командою столиці країни, незважаючи на свою нещодавню появу в турнірі.
Чемпіонат Німеччини незабаром піде на зимову паузу, а поки що варто обов'язково подивитися один із двох головних матчів сезону - вони завжди виходять чудовими. 

Подписывайтесь на Кафу в Facebook, страницу ВКонтакте, блог в Twitter и группу в Одноклассниках. А также в «Яндекс.Дзене» и на канал Youtube.

Рейтинг новости:
- 0 +
Комментарии (0):
Комментарии откючены.