X

Evolution представляє найдорожчу гру в історії з офіційним запуском Funky Time

13:35 14.07

Funky Time

Evolution представила своє найбільше нове ігрове шоу з часів Crazy Time, випустивши гру Funky Time, натхненну дискотечною тематикою 1970-х років.

Цього тижня гра вийшла в онлайн після презентації на виставці ICE в Лондоні в лютому, де операційний директор Тодд Хаушальтер пообіцяв "більш волатильний" ігровий досвід Елслотс з потенціалом для більших виплат.

Онлайн-гра з живим ведучим покликана відсвяткувати культову епоху диско з ретро-клубним танцполом і фанковими бітами, а гравці можуть накопичувати мультиплікатори на всіх етапах гри.

У центрі гри - обертовий DigiWheel, цифрове ігрове колесо високої чіткості, придбане компанією Evolution у 2021 році.

Колесо генерує численні випадкові множники за раунд, які можуть додатково примножити виграш у цифрах, буквах або бонусних іграх.

64 сегменти на колесі, які складаються зі слів PLAY, FUNK і TIME, пропонують різні способи виграти і просунутися в грі.

Якщо гравці потрапляють на бонусний сегмент, вони переходять до однієї з чотирьох унікальних бонусних ігор: "Бар", "Залишитися живим", "Дискотека" та "VIP-гра". Alive, Disco і VIP Disco, в яких гарантовані множники.

"Ми створили більшість з 10 найкращих нових ігор за останні п'ять років, багато з яких є нашими живими ігровими шоу, і ми впевнені, що Funky Time досягне такого ж успіху", - сказав Хаушальтер.

"Коли я вперше побачив DigiWheel, велике вертикальне колесо, що обертається, з електронним світлодіодним центром, я зрозумів, що навколо нього можна побудувати чудове ігрове шоу.

"Потім ми з командою почали мозковий штурм, якою може бути ця гра, і зрозуміли, що з Funky Time ми натрапили на щось дуже особливе", - додав він.

У розробці гри, яку називають "найдорожчою і найскладнішою грою", коли-небудь створеною компанією, брали участь майже 100 осіб.

Продукт Funky Time розроблявся майже 20 місяців, тоді як більшість ігрових проектів розробляються близько дев'яти місяців.

"Я сподіваюся, що гравці отримають задоволення від гри так само, як і ми від її створення", - додав Хаушальтер.

В ексклюзивному інтерв'ю iGaming NEXT досвідчений операційний директор розповів, що очікування від Funky Time надзвичайно високі.

Best casinos

"Я мрію про те, що в перший же день в грі візьмуть участь близько 4,000 або 5,000 гравців одночасно, - сказав він тоді. "Якщо це станеться, то це поб'є всі попередні рекорди приблизно в п'ять разів".

Подписывайтесь на Кафу в Facebook, страницу ВКонтакте, блог в Twitter и группу в Одноклассниках. А также в «Яндекс.Дзене» и на канал Youtube.

Рейтинг новости:
- 0 +
Комментарии (0):
Комментарии откючены.