X

Керченські школярі вимушенно відпочивають

09:23 06.03
Більше тижня керченські школярі перебувають на вимушених канікулах: причина закриття дев’яти шкіл міста, за словами співробітників міського Управління освіти, у низькому температурному режимі в будинках навчальних установ. По приписанню лікарів міський санепідстанції повернути учнів за парти передбачається 28 лютого.
Але якщо стовпчик термометра в приміщеннях шкіл не здійметься до необхідних +18 градусів, а серед учнів буде зафіксовано багато хворих на простудні захворювання, то, за словами завідувача шкільним відділом СЕС В’Ячеслава Меркушева, перерва у навчальному процесі може протривати до 3 березня. Виконання навчальних програм у цих школах буде забезпечуватися за рахунок весняних канікул з 24 березня по 1 квітня. Кілька установ освіти продовжують працювати у звичайному режимі, серед них школи №№ 2, 5, 25 й інших. Не закривали й дитячі дошкільні установи: на думку санітарних лікарів, там є можливість як екстрена міра користуватися електронагрівальними приладами.

Подписывайтесь на Кафу в Facebook, страницу ВКонтакте, блог в Twitter и группу в Одноклассниках. А также в «Яндекс.Дзене» и на канал Youtube.

Рейтинг новости:
- 0 +
Комментарии (0):
Эта новость опубликована больше недели назад. Комментарии отключены.